ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ)

τα καλυτερα κινητα εως 250 ευρω

Ποιο είναι το καλύτερο τηλέφωνο που μπορείτε να αγοράσετε το 2018; Σας βοηθάμε να επιλέξετε το επόμενο smartphone σας!

Η επιλογή του επόμενου smartphone σας είναι ένα δύσκολο έργο και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν απλά τόσα πολλά από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε σε διαφορετικό βέβαια φάσμα τιμών. Αλλά για να βοηθήσουμε να καταστεί η διαδικασία λίγο πιο έυκολη, έχουμε ξεχωρίσει για εσάς μερικά από τα καλύτερα smartphones στην αγορά.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξουμε στην αγορά ενός κινητού τηλεφώνου είναι η μνήμη RAM, ο επεξεργαστής και το μέγεθος ή καλύτερα η χωρητικότητα της μπαταρίας. Σίγουρα η επιλογή ενός iphone ή ενός κορυφαίου samsung θα μας έβγαζε από οποιαδήποτε ταλαιπωρία και δεν θα χρειαζόταν να ανησυχούμε για τα επιμέρους χαρακτηριστικά, αλλά αυτά τα κινητά κοστίζουν μια μικρή περιουσία και δεν μπορούμε να διαθέσουμε όλοι τόσα πολλά χρήματα. Σε αυτό το άρθρο έχουμε κάνει εμείς την έρευνα για εσάς και έχουμε επιλέξει κατά την άποψή μας τα καλύτερα κινητά έως 250 ευρώ. Αν δεν θέλετε να διαθέσετε τόσα χρήματα διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτερα κινητά μέχρι 150 ευρώ και τα καλύτερα κινητά μέρι 200 ευρώ

Πως κάναμε την επιλογή των καλύτερων κινητών

Δοκιμάζουμε σε πραγματικές συνθήκες περισσότερες από 50 συσκευές. Κάθε συσκευή που εξετάζουμε δοκιμάζεται χρησιμοποιώντας τον ίδιο συνδυασμό πραγματικών περιπτώσεων χρήσης σε πραγματικό χρόνο και επαναλαμβανόμενων δοκιμών. Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζουμε τα πάντα, από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόδοση του επεξεργαστή με την πλήρη γκάμα καθημερινών εργασιών, μέχρι την ποιότητα κλήσης και τη βαθμονόμηση της οθόνης.

Σημείωση: Τα τηλέφωνα τα τελευταία χρόνια είναι και φωτογραφικές μηχανές και σώζουν κυριολεκτικά όλες τις ωραίες μας στιγμές με εξαιρετική ποιότητα. Σίγουρα δεν έχουν όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας πραγματικής φωτογραφικής κάμερας αλλά μας βοηθούν εν τέλει να κάνουμε αξιοπρεπώς τις καθημερινές μας λήψεις. Τα κινητά που έχουμε επιλέξει θα ικανοποιήσουν τον μέσο χρήστη όσο αφορά τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα της κάμεράς τους αλλά δεν αποτελούν ένα από τα βασικά κριτήρια αυτής της επιλογής. Επίσης δεν έχουμε λάβει υπόψιν μας τον αποθηκευτικό χώρο της κάθε συσκευής αφού το μόνο εύκολο είναι να επεκταθεί με πολύ χαμηλό κόστος της τάξης των 10-15 ευρώ.

Διαβάστε το άρθρο μας για τα καλυτερα smartphones εως 300ευρω από το gearbest.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

ΚινητόRAMCPU ΠυρήνεςΜπαταρίαΟθόνη
Huawei Mate 10 Lite4gb83340mAh5.9
XIAOMI Redmi 5 Plus3gb84000mAh5.99
ASUS ZenFone Zoom S4gb85000mAh5.5
HUAWEI P10 Lite3gb83000mAh5.2
SAMSUNG Galaxy J52gb83000mAh5.2
Huawei Y7 Prime 20183gb83000mAh5.99

Huawei Mate 10 Lite Dual Sim (64GB)

Το Huawei Mate 10 Lite είναι ένα από τα καλύτερα κινητά έως 250 ευρώ. Έχει 8πύρηνο επεξεργαστή, 4gb μνήμη ram και αξιοπρεπή μπαταρία 3340 mAh, δηλαδή με απαιτητική χρήση η διάρκεια είναι περισσότερο από μια ημέρα. Είναι ελαφρύ και παρά το μεγάλο μέγεθος της οθόνης που είναι 5.9 ίντσες κάθεται στο χέρι πολύ καλά. Απροβλημάτιστη χρήση παντού, παιχνίδια, μουσική, όσο δε για internet και social media όλα γίνονται αστραπιαία χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση και με απίστευτη ταχύτητα. Έχει 2 κάμερες εμπρός(13mp+2mp) για ποιοτικές selfies και 2 πίσω(16mp+2mp) για τέλειες φωτογραφίες και videos. Το κινητό πράγματι πετάει και αν ήταν άλλης εταιρίας θα κόστιζε τα διπλάσια. Τώρα μπορείτε να το αγοράσετε με λιγότερα από 250 ευρώ.

Έλεγχος τιμής: Public

XIAOMI Redmi 5 Plus 32GB

Το XIAOMI Redmi 5 Plus 32GB είναι ένα κινητό VFM. Δηλαδή value for money. Αν με ρωτάτε θα έπρεπε να κοστίζει περισότερο 🙂 Επεξεργαστής πναίσχυρος Octa Core Snapdragon, 3gb μνήμη, χωρητικότητα μπαταρίας 4000mAh και 5.99 ίντσες οθόνη. Διαθέτει αξιοπρεπείς κάμερες μπροστά και πίσω 12mp και 5mp αντίστοιχα και είναι 4g. Η μπαταρία του κρατάει ανετότατα 2 ημέρες με αρκετή χρήση και εως και 4 ημέρες με κανονική μέτρια χρήση. Δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο από την ταχύτητα με την οποία εκτελεί οτιδήποτε του αναθέσεις. Δεν κολλάει που-θε-νά. Εξαιρετική επιλογή, το πιο τίμιο κινητό τηλέφωνο που θα σας κάνει να αναρωτιέσται γιατί ο κόσμος εξακολουθεί να αγοράζει ακόμη τις πανάκριβες συσκευές των 1000 ευρώ.

Έλεγχος τιμής: Public, Gearbest

ASUS ZenFone Zoom S Dual SIM

Το ASUS ZenFone Zoom S Dual SIM δεν είναι ένα κινητό που συναντάς σε λίστες με τα καλύτερα κυρίως λόγω της τιμής του. Κοστίζει περισσότερα από 400 ευρώ αλλά όλες αυτές τις μέρες που δοκιμάζουμε κινητά υπάρχει online σε προσφορά με λιγότερο από 200€!!! Πραγματική έκπτωση και ευκαιρία στο mediamarkt. Αν το προλάβετε και δεν εξαντληθεί είναι η τέλεια επιλογή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς στα 200 ευρώ? 4gb ram, Octa Core – Qualcomm Snapdragon, 64gb αποθηκευτικός χώρος και τεράστια μπαταρία 5000mAh που σημαίνει οτι θα ξεχνάς πότε το φόρτισες τελευταία φορά. 13mp κάμερα για να βγάζεις τις πιο τέλειες selfies και 12mp+12mp η κύρια κάμερα! Αγοράζετε ένα ακριβό κινητό που έτυχε να το βρείτε σε προσφορά!

 

Θέλετε να εκτυπώνετε απευθείας από το κινητό σας; Δείτε wifi εκτυπωτές στο άρθρο μας “Οι καλύτεροι εκτυπωτές

HUAWEI P10 Lite Dual SIM

Huawei P10 Lite Dual (3GB/32GB)Το P10 Lite της Huawei είναι ένα πολύ καλό κινητό και αξίζει τα λεφτά του ΄μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Ότι και να τρέξεις ακόμα και multitasking η εμπειρία είναι άψογη χωρίς κανένα κόλλημα. Έρχεται με 3gb μνήμης ram, οκταπύρηνο επεξεργαστή 4+4 και μπαταρία που και φορτιζει πολύ γρήγορα και ακόμη και σε βαριά χρήση θα αντέξει μέσα στην μέρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση. Μοναδική σχεδίαση, πολύ καλές λήψεις με την κάμερα και στα συν του το φλας μπροστά που θα βοηθήσει με τις βραδυνές λήψεις, γρήγορο gps και αλουμινένιο πλαίσιο που αντέχει τα χτυπήματα.

Έλεγχος τιμής: Κωτσόβολος, E-shop

SAMSUNG Galaxy J5

Samsung Galaxy J5 Dual (2017) (16GB)Νέες και προηγμένες τεχνολογίες στο Galaxy J5 από την κορυφαία Samsung. Ο μεταλλικός σκελετός αγκαλίάζει υπέροχα την 5,2″ οθόνη προσδίδει μια φανταστική αισθητική. Στα σημαντικά τώρα, είναι αρκετά γρήγορο χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή του και στη μνήμη RAM των 2gb που είναι οριακά αρκετή. Η μπαταρία δεν απογοητεύει επίσης και θα αντέξει μια ολόκληρη ημέρα βαριάς χρήσης. Έχει πολύ καλές αναβαθμισμένες κάμερες 13mp και οι 2 αλλά και βελτιωμένες δυνατότητες σε επίπεδο λογισμικού. Κοστίζει λιγότερο από 170 ευρώ και αυτό έγειρε την πλάστιγγα θετικά έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στην λίστα με τα καλύτερα.

Έλεγχος τιμής:  Public, E-shop

Huawei Y7 Prime 2018

Huawei Y7 Prime 2018Το Y7 Prime 2018 της HUAWEI είναι για αυτούς που θέλουν ένα όμορφο κινητό, με ευρύχωρη οθόνη, με πολλή καλή κάμερα και παράλληλα γρήγορο browsing είτε σε εφαρμογές είτε στο internet. Διαθέτει επεξεργαστή 8 πυρήνων, μνήμη 3gb και αποθηκευτικό χώρο 32gb. Οι κάμερές του,, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, είναι 13+2 πίσω και 8mp selfie. Έρχεαι με android Oreo 8.0, αναγνώριση προσώπου για να ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο με μια ματιά και μεγάλη οθόνη 5,99″. Το συνιστούμε σε αυτούς που κάνουν μέτρια χρήση στο κινητό τους αφού η μπαταρία του, παρόλο που η χωρητικότητά της είναι 3000mAh, οριακά δεν ξεπερνάει την μια ημέρα σε βαριά χρήση. Τέλος, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως πρόκειται για ένα γρήγορο και ποιοτικό κινητό που δεν θα ας απογοητεύσει.

Έλεγχος τιμής: Public

You May Also Like